Ikke kategoriseret

Vandring på Bornholm

Jeg havde aldrig været på Bornholm, og fik lyst til at prøve at vandre Kystruten rundt.

Min datter kunne godt tænke sig at komme med, og det var jeg rigtig glad for. Vi tog med bus til Sverige og derfra med færgen til Bornholm. Vi havde telt med, for vi ville overnatte på primitive teltpladser. Det var planen. Det gjorde vi også den første nat, i Finnedalen, og det gik faktisk rigtig godt, men det stod os hurtigt klart, at 16 kg på ryggen var for meget, når vi skulle kravle op og ned af klipper. Vi fik kæmpet os op til Hammershus, og derfra blev det besluttet at tage til Gudhjem og finde en campingplads hvor vi kunne have vores telt stående fast.

Det var en god og nødvendig beslutning lige der. Nu kunne vi bedre nyde turen, nu vi ikke længere var ved at dø under vægten. Min datter var ikke helt rask efter en ondsindet virus, så kræfterne var ikke til det. Jeg var heller ikke selv helt topfrisk. Jeg må sige at øen virkelig levede op til sit rygte. Hold op hvor er den smuk!


Relaterede nyheder

Close