Sport og friluftsliv

Ud at sejle

Skal man ud at sejle til sommer, og har man endnu ikke planlagt hvor man vil sejle hen, så findes der mange gode havnebyer i Danmark at besøge om sommeren. En af de mest berømte og kendte havnebyer, som er utrolig attraktiv at besøge om sommeren er Skagen. Denne by lever helt op om sommeren, og der er rigtig mange turister, der tager til Skagen for at nyde en weekend, uge eller ferie i denne dejlige danske by.

Vil man have sin hund med på ferie, så kan man også være sikker på at lufte den i dejlige naturrige omgivelser. Skagen har kyster på begge sider, og det betyder man hurtigt kan komme ud til vandet. Der er også meget skovområde lige udenfor byen, og her kan lufte sin hund og gå dejlige ture.

Strandene er utrolige smukke, og de er også kendt af mange udenlandske turister. Både tyskere og italienere rejser til Danmark for at opleve de helt hvide strande, og nyde solen helt til sent på aftenen. Danmark er et af de lande, som har lange dage, hvor solen først går ned ved en ni og nogle gange ti tiden.

Relaterede nyheder

Close