Sport og friluftsliv

Strik i høj kvalitet både for begyndere og øvet

Strik i høj kvalitet både for begyndere og øvet

Lige nu er det højsæson for strikkede trøjer og uldne strømper, og for rigtig mange er det en hyggelig hobby at arbejde med i fritiden. Kvaliteten af garn kan variere rigtig meget fra butik til butik, og det samme gør prisen. Vil man derfor i gang med at strikke kommer der her et par råd, man kan tage med på vejen.

Gå efter DIY kits

Ikke alle steder ligger der en garnforretning, og det kan derfor ogs åvære lidt af et tidskrævende projekt at komme i gang med at strikke. Men hos hobbygarn.dk finder du faktisk et ret stort udvalg af DIY kits, som gør det nemt for dig at komme i gang med et strikkeprojekt. DIY kits er særligt smart for begyndere eller for dem, som gerne vil gøre projektet så let for dem selv som muligt. Her får man nemlig det garn som man skal bruge, og opskriften tilsendt. På den måde slipper du helt at skulle regne ud hvor meget garn du skal bruge.

Skal du i gang med et strikkeprojekt som du gerne vil have glæde af bagefter, er det en god ide at gå efter kvalitet strikkegarn. Strikkegarn kommer i mange afskygninger af forskellige typer uld og materiale. Mange typer af ud kræver skånsomt vask, disse oplysninger vil normalt stå på indpakningen. Husk derfor at notere dette ned, inden du smider indpakningen ud. Vil du gerne have luksuskvalitet og uld af allerfineste kvalitet, skal du gå efter alpaca uld som er lækkert og blødt, og giver god varme i vinterperioden. Strikkegarn i alpaca uld er utroligt blødt og fås i mange fine farver. Prisen er rigtig god hos hobbygarn.dk sammenlignet med andre steder, da de kører gode tilbud. Her kan du finde udvalget af

Online specialister i garn og tilbehør med hurtig levering

Hobbygarn er en online shop som forhandler garn og tilbehør til både strik og hækling. Du finder derfor også et stort udvalg af forskellige strikkegarn, opskrifter og DIY kits. At kunne levere din vare inden forkort tid, betyder meget for dem – da de ved, hvor meget det betyder at få det i hånden hurtigst muligt. Derfor kan du forvente at varen er i hænde indenfor 1-3 dage. Find mere om hobby garn her.

Relaterede nyheder

Close