Sport og friluftsliv

Start din egen virksomhed

Uanset hvilken type af firma du drømmer om at starte, så er det måske lettere at få drømmen opfyldt end du lige går og forestiller dig. Oprettelse af ApS er faktisk ikke så kompliceret igen, men der er dog nogen få faldgruber der gør at det er vigtigt at man altid søger kompetent og professionel røggivning inden man går i gang. Især hvis man i en periode har drevet et liile firma som et almindeligt privatejet firma vor man bare har haft et cvr. nummer. Hvis man i forbindelse med Oprettelse af ApS, ændrer et sådant firma til en eller anden selskabsform, på den forkerte måde, så risikerer man at ende med at skylde et kæmpebeløb til skat, og det er der altså ingen grund til, for hvis det gøres korrekt så kan dette nemt undgås, uden at det på nogen måde er at udnytte eller misbruge reglerne.

Hvad er DIN drøm?

Hvis du går og overvejer Oprettelse af ApS, så er det formentlig fordi du har en specifik drøm om hvad din virksomhed skal beskæftige sig med. Hvis du drømmer om at åbne en lille cafe, så skal du også huske at ansøge myndighederne om en Alkoholbevilling. En Alkoholbevilling SKAL du nemlig have hvis du ønsker at servere noget som helst med alkohol i, uanset om det så bare er øl til gæsternes frokost. Mange tror at man kun skal have en
Alkoholbevilling hvis man har et egentligt værtshus eller måske et diskotek, men dette er altså ikke korrekt. Det er en god ide at få hjælp til at søge om den nødvendige alkoholbevilliing, da der er en del papirer der skal udfyldes i den forbindelse.

En helt ny mulighed

Er stiftelse af IvS, Iværksætterselskabet skal gør det nemmere at etablere virksomhed i selskabsform. Fordelen er, at det ikke kræver indskud af en større kapital for at stifte et selskab. Samtidig kan man spare op i selskabet og således opbygge selskabskapitalen hen ad vejen. Ejeren hæfter ikke med hele sin personlige formue for selskabets drift, som det er tilfældet for en enkeltmandsvirksomhed.

Relaterede nyheder

Close