Hus og Have

Slibning af gulve

Det er ikke hver dag man lige står og skal have foretaget en gulvafslibning – det kommer først efter nogle år i boligen – nogen gange er det fordi man har haft hund eller kat, som af en eller anden årsag har fået ødelagt gulvet – men det kan såmænd også være ens børn der har haft gang i et eller andet som en sort tusch og tegnet på gulvet og som man ikke kan få af igen. Uanset hvad der er sket, så kan det godt betale sig at få lavet en gulvslibning, og dermed faktisk få sig et nyt gulv.
Vi var selv blevet trætte af vores mørke mahogni gulv i stuen, selvom at stuen i sig selv var lys, så gjorde det flotte gulv bare stuen meget mørk – så vi kontaktede https://dbf-gulvservice.dk/ for at høre hvad man kunne gøre ved gulvet, så stuen blev mere lys -vi var nemlig lidt usikre på om vi skulle hen og have helt nye gulve eller om vi kunne nøjes med en gulvafslibning.
Det viste sig at vi faktisk godt kunne få slebet vores gulve af, og få lavet det sådan at træet kom til at fremstå lysere.

På billedet kan man virkelig se hvilken hvordan man kan lysne et mørkt gulv med en gulvafslibning og en efterbehandling – så dbf-gulvservice.dk fik slebet vores stuegulv, og fik det lakeret, så det fremstod i den lyse af farverne på billedet.
Så kunne man godt forestille sig at det ville svine mega meget, når man får slebet sine gulve, det var i hvert fald det jeg troede, men jeg blev godt nok positiv overrasket, for der var stort ingen støv nogen steder, da mine gulve var slebet og færdigbehandlet.
For mig betød det at jeg sparede en masse penge ved at få slebet mine gulve ned og behandlet, frem for at jeg skulle skifte hele gulvet – og samtidig, var gulvet nu blevet efterbehandlet med en meget hård lak, som godt kunne tåle at jeg brugte lidt skrappe midler til at rengøre med, hvis vi igen skulle få tusch streger på gulvet.

Relaterede nyheder

Close