Sport og friluftsliv

Skal man tage bilen eller toget?

Skal man på tur, men man ved ikke om man skal tage bilen eller toget? Så kommer der her nogle fordele og lemper, som kan være værd at tage i betragtning.

Rigtig mange mennesker som har bil, benytter rigtig meget bilen, hvis man skal nogle steder til. Når man tager ud på tur, som for eksempel en weekend tur til storbyen, er der rigtig mange der vælger at tage bilen. Men har man egentligt nogensinde overvejet om man skulle tage toget i stedet for.

Vælger man at tage bilen frem for toget, er der faktisk mange flere ulemper end fordele. Kommer selvfølgelig an på hvad man skal på denne weekendtur. Men hvis det er en helt almindelig oplevelsestur, kan man faktisk ligeså godt tage toget. Toget er for det første være mange gange billigere at tage, istedet for at betale for benzin. Plus du sidder godt, og kan hygge sig samtidig med. Derudover hvis man tager til storbyen, er det næsten umuligt at få pakeringspladser, og det er også dyrt, hvis man skal noget. Storbyen er fyldt med busser, og andre former for offentligt transportmidler, som går direkte ind til byen. Derfor det være en god ide at overveje, om man skal tage bil eller tog.

Relaterede nyheder

Close