Sport og friluftsliv

Rejs ud i verden, men vær forberedt.


Der er faktisk ikke nogen gode grunde til IKKE at rejse ud i verden og det er der da også flere og flere der får øjnene op for. Der er så meget man kan opleve derude og især unge mennesker er ofte drevet af et ønske om at opleve noget. Men man skal huske at selvom det er en god og positiv oplevelse at drage ud i verden så kan det altså også gå galt på forskellige måder, og så er det vigtigt at man har tegnet en ordentlig Allianz-Assistance.dk
så man ikke ender med at blive ruineret. Det kan faktisk være noget så enkelt som en brækket arm der ender med at koste flere hundrede tusinde kroner, hvis det sker i det forkerte land. Og det forkerte land er ikke et eller andet mærkeligt u land, men kan ligeså vel være USA eller Canada, hvor man selv betaler alle sine behandlinger på sygehuset.Men hvis man har tænkt sig om og tegnet en god rejseforsikring, så går det normalt ikke så galt.

Ikke kun død og ulykke

Nu er det jo heldigvis ikke så ofte at det går så galt når man rejser, men faktisk er der en del der bliver ramt af en eller anden sygdom undervejs og det kan altså blive MEGET dyrt. Men en rejseforsikring dækker jo også mange andre forhold end lige sygdom. Det kan være at man opleverat et fly er forsinket eller aflyst, og at man derfor ikke kan nå det næste fly der skal bringe en videre, eller det kan være noget så enkelt som at man får stjålet sine penge eller mister bagagen og dermed står uden noget som helst et eller andet sted i verden. I de tilfælde ånder man lettet op når man kommer i tanke om sin enkeltrejseforsikring, der kun er et telefon opkald væk, og man dermed hurtigt kan komme videre med sin rejse.


Der er mange forsikringsselskaber der tilbyder forskellige former for rejseforsikring, men hos kan man selv være med til at udforme forsikringen og man kan vælge mellem enkeltrejseforsikring og års rejseforsikring, hvilket er med til at holde prisen nede hvis du ikke rejser så hyppigt. Det der er vigtigt er imidlertid at man vælger den type af forsikring der passer til ens behov, for det er faktisk ret billigt at tegne en års rejseforsikring og hvis man har det , så glemmer man ikke lige at tegne en ny enkeltrejseforsikring når vennerne inviterer på en tredages skitur til Østrig, eller hvad det nu kan være man skal. Det kan jo også være at man skal med familien på en ødegård i Sverige, der er faktisk mange ting der er rejser, uden af man lige tænker over det, fordi det jo bare “er noget man lige gør” Så rådet er at man selvfølgelig ikke skal overforsikre sig, men man skal heller ikke spare de forkerte steder.

Relaterede nyheder

Close