Sport og friluftsliv

Pep sexlivet op med forskellige slags legetøj til ham og hende

Sex er for de fleste en sjov leg, man deler sammen med sin faste eller skiftende partner. Hvad for nogle lyster man har er meget individuelle, og det kan også skifte både med tiden og med skiftende partnere. Nogle kan rigtig godt lide at bruge forskellige former for erotisk legetøj, som kan sætte lidt ekstra gang i den under dynerne. Og det kan faktisk være rigtig godt for sexlivet, at kaste sig ud i at prøve nogle grænser af. Specielt hvis man oplever, at sexlivet med ens partner er blevet en smule trivielt. Mange par løber ind i, at de synes sexlivet går lidt i stå, når de har været sammen igennem en lang årrække. Men så kunne man eventuelt prøve med noget erotisk legetøj, som kan være med til at peppe det hele lidt op igen.

0

Find dine grænser lige så stille og rolig

Når man skal eksperimentere med forskellige former for erotisk legetøj, er det vigtigt at lytte til, hvor ens grænser går. Det kan være, at man altid har gået og fantaseret om noget, som man godt kunne tænke sig, at prøve af i praksis. Men for nogle er det også bare okay, at lade fantasierne blive inde i hovedet, og altså ikke noget som nødvendigvis skal føres ud i livet. Hvis man er i tvivl, kan man også søge noget professionel rådgivning i forhold til, hvad man kunne prøve af erotisk legetøj som en start. Der er jo ikke nogen der siger, at man skal starte ud med det mest grænseoverskridende til at starte med. Den er en proces, som man selv skal være torvholder på, som ens lyster rykker sig.

0

Find det også gerne sammen med en partner

Hvis man er på udkig efter legetøj til sexlivet, kan det også være en rigtig god ide, at gøre det sammen med sin partner, hvis man har sådan en. Her kan man sammen blive enige om, hvad man godt kunne tænke sig at prøve, og så finde noget, som man begge to har det fint med. Det er et spørgsmål om at respektere hinandens forskelligeheder og forskellige grænser. Og bare fordi den ene part har lyst til noget, er det altså ikke sikkert at den anden har. Her skal man snakke sig frem til, hvad man føler kunne være det rigtige.

Diskret og anonym service

Mange synes måske det er en smule pinligt, at gå ind i en butik og købe erotisk legetøj. Derfor vil de hellere købe det på internettet, hvor man kan forblive anonym. Her kan man lige så diskret handle det, som man godt kunne tænke sig, uden noget behøver at vide, hvad man har gang i. I den får man endda en diskret indpakning som ikke afslører indholdet.

Relaterede nyheder

Close