Ikke kategoriseret

Opel, en bil for alle

Uanset om man er til en familetilpasset stationcar, en frisk 3-dørs sedan eller en sporty cabriolet, ja så findes der Opel modeller til (næsten) ethvert behov. Ny Opel kan enten købes kontant (eller via lån, hvis ikke man har så mange penge stående på kontoen), eller man kan gøre som mange andre danskere, nemlig lease en af de mange Opel modeller, som eksempelvis Opel Karl, Opel Corsa eller den lære cabriolet Opel Cascada.

Filosofien bag Opel

Opel, som er et tysk bilmærke, sigter efter innovation og udvikling. Denne udvikling og innovation ønsker Opel at tilbyde alle således, at når man køber en af de mange Opel modeller, ja så skal man kunne nikke genkendende til dette mantra. En Ny Opel vil altid have implementeret den nyeste teknologi fra Opel, og det er uanset hvilken af de mange Opel modeller, man enten køber eller leaser.

Økonomien i Opel

Ønsker man at købe en af de mange Opel modeller, kan det som sagt gøres enten ved, at man køber en Ny Opel eller en brugt Opel. Synes man, at det er for mange penge at spendere, er muligheden for at lease også blevet utrolig populær, og flere og flere leaser faktisk biler i stedet for at købe dem. Fordelen ved at lease, eksempelvis en Ny Opel er, at det kan gøres for 0 kr. i udbetaling. I den månedlige pris, som ofte er lav, indgår ting som grøn ejerafgift, service og forsikring, det vil sige, at man ikke både skal ud og låne sig til pengene plus sørge for, at der er nok penge til vedligeholdelse af bilen. Slutteligt er man heller ikke bundet på hænder og fødder, da en leasingaftale oftest kan opsiges efter 3 måneder. Så uanset om man har behov for en rummelig varevogn, er byboer og sukker efter en lille og rap citybil eller drømmer om vind i håret i en lækker Opel cabriolet, er der noget for de fleste.

Relaterede nyheder

Close