Industri og Erhverv

Nedrivning af hus

Man kan ikke bare selv rive et hus ned – det troede jeg ellers godt at man kunne – men da vi købte et nedrivnings hus, for at få fat på en super grund, blev vi meget klogere på denne del – for alle de sikkerhedsforanstaltninger der skal være på plads inden man river et hus ned, det tænker jeg ikke at en almindelig mand kan klare uden hjælp fra et professionelt nedrivningsfirma. vi tog i hvert fald kontakt til https://www.nkr-as.dk/services/nedrivning/ da vi skulle have fjernet vores faldefærdige hus, så vi kunne komme i gang med at bygge et nyt. Så man kan sige at nedrivning ikke bare er nedrivning. Der er selvfølgelig også stor forskel på om det handler om et hus som vores og så en stor fabrik der måske ligger i et tæt bebygget område.

Vores nedrivning af hus, gik rigtig hurtigt, men det var jo også kun en mindre opgave for så dygtig en virksomhed som nkr-as. De havde jo alle de store maskiner der skulle til, og det tog dem faktisk kun 3 dage dels at rive huset ned, og dels at fjerne alt nedrivningsmaterialet – for det sidste skal man bestemt ikke kimse af, da der var til mange timer hvis det var mig der skulle gøre det selv med en anhænger.
De nedrivningsfirmaer der findes i dag, har jo også den sidste nye viden omkring nedrivning og bortskaffelse af nedrivningsmaterialet – med alle de sorterings krav der nu engang findes og de lovgivningskrav der er til nedrivningsopgaver af bygninger.
Det var en stor oplevelse for os, at kunne stå og se hvordan vores hus blev revet ned – og når jeg så tænker på de store bygninger, må det være nogle sjove arbejdsopgaver de får – tænk sig at få lov til at smadre et helt hus eller en kæmpe bygning – selvfølgelig skal man vide hvad man laver, men det må da være en god måde at komme af med sine aggressioner på.
Vi har været trygge og vel tilfredse med dem der fjernede vores gamle hus.

Relaterede nyheder

Close