Computer og IT

Mindeværdige øjeblikke

Når man står overfor en mærkedag eller på anden måde stor begivenhed i sit liv, vil man ofte gerne have det foreviget i et fotografi. Tit ender det med at en eller anden tante med et halvdårligt kamera står klar, men det kommer der sjældent særlig skarpe eller æstetisk smukke billeder ud af. Jeg har ofte nok prøvet at komme hjem fra den smukke barnedåb eller det romantiske bryllup, men når man efterfølgende ser billederne er de underbelyste og slørede. Det er en skam, da billederne netop kan få dét helt specielle øjeblik til at vare lige lidt længere.

Jeg har besluttet at tiden med dårlige og uskarpe billeder fra familiens mærkedage er slut, da jeg er begyndt at investere i en professionel fotograf til højtiderne. Det er både bryllupper, barnedåbe og runde fødselsdage, men også portræt fotografering for at dokumentere familiens udvikling. Baby fotografering og gravid fotografering f.eks. kan være guld værd om mange år når man har glemt, hvordan børnene så ud, så er baby fotografering alle pengene værd.

Det samme gælder gravid fotografering, da gravid fotografering også giver børnene mulighed for at se, hvordan de så ud, før de kom til verden.

Mangler du en fotograf?

foto mike er der altid, hvis du står og mangler en til portræt fotografering af din familie. Og selvom du umiddelbart synes det lyder dyrt at få besøg af foto Mike eller en anden fotograf kan man jo som bekendt ikke sætte en pris på minder, så portræt fotografering er måske de bedste penge du bruger i dit liv.

Relaterede nyheder

Close