Mad og Sundhed

Kunne du tænke dig at donere penge til hjælpeorganisationer

Der er mange virksomheder, som gerne vil donere penge til velgørende formål. Det har selvfølgelig også noget at gøre med, at når man som donerer penge, så kan man få fradrag velgørenhed. Det betyder, at de penge, som man giver til velgørenhed, får man et større fradrag for. Så dem skal man altså ikke betale skat af. Og det gør det også meget mere attraktivt for den enkelte virksomhed, at støtte der, hvor pengene er givet godt ud.

Kunne dine virksomhed tænke sig at være med

Kunne man som virksomhed godt tænke sig, at doner penge. Men har ikke fundet den rigtig hjælpeorganisation endnu. Så kan man gå ind og kigge på hjælpeorganisationer – Charii.com. Her finder man et udvalg af nogle af de hjælpeorganisationer, som laver velgørenhedsarbejde i forskellige lande og med forskellige formål. Og så kan man jo finde det, som man synes, ville passe bedst på de sager, som man godt selv kunne tænke sig, at støtte op omkring.

Hjælp der hvor det virkelig kan mærkes

Og der er helt sikkert mange af disse hjælpeorganisationer, som vil kunne bruge de penge, som man godt kunne tænke sig, at give ud. For der er mange af dem, som er baseret på, at virksomheder og andre venlige sjæle, deler ud af de penge, som de har til rådighed. Og det er jo selvfølgelig ikke nogen, som de tager selv. Men som de bruger der, hvor der er allermest brug for dem. Nemlig på gode formål.

Kom i gang allerede nu

Vil man allerede gerne i gang med at doner penge med det samme. Så kan man klikke på linket, som man finder længere oppe i denne artikel. Her kan man finde frem til den hjemmeside, hvor man kan se de mange hjælpeorganisationer. Og her kan man også nærmere finde ud af, hvordan man donerer penge, og hvilke formål, der vil være mest mening i for ens virksomhed at støtte.

Relaterede nyheder

Close