Industri og Erhverv

Hvad bruger du din energi på?

Energi kan være mange ting. Det kan forbindes med energi når lyset brænder, eller der er varme på radiatoren. Bilen bruger energi i form af benzin og selv dyr forbrænder energi når de bevæger sig.
FN´s verdensmål har også med energi at gøre. Her er der fokus på bæredygtighed og det er jeg vild med. At der nu er mere fokus på grøn energi i form af eks. vindmøller er en måde at tænke nye tanker. At forurene mere for at vores planet Jorden bedre kan trække vejret.

At arbejde med sin krop

Når mennesker forbrænder energi, kan det gøres på mange måder. Selv når vi trækker vejret, bruger vi energi. At synge er en anden måde at bruge energi på. Jeg får selv god energi, når jeg synger. Hvis jeg synger sammen med andre, som eks. i kor, er der en vis synergi i dette.
Det er også muligt at løbe, og der kan jeg bruge meget energi – på at trække vejret. Hele kroppen arbejder, når jeg løbetræner, og det er en fed fornemmelse.

Relaterede nyheder

Close