Sport og friluftsliv

Hav et godt arbejdsmiljø

Når man driver en virksomhed, er der en række ting, man skal tænke på. Man skal først og fremmest gøre sine interessenter (kunder blandt andet) tilfredse, for at kunne tjene penge. Så skal man også have styr på regnskab, marketing og andre vigtige aspekter af at drive virksomhed. Men en af de ting, som også er vigtige, endda meget vigtige, er ens medarbejdere. Ens medarbejdere er arbejdskraften i virksomheden. Man kan argumentere for, at medarbejderne, kunderne og investorerne er de vigtigste interessenter i virksomheden. Det er dem, der skal til for at virksomheden skal kunne fungere, og tjene penge.

Gør dine medarbejdere glade

Hvis dine medarbejdere er glade, så er det også mere motiverede til at arbejde. Og er de motiverede til at arbejde, så vil de også kunne yde mere. Yder de mere, så vil du kunne få mere profit ud af det. Så det er WIN-WIN. Man skal derfor investere både tid og penge i at gøre sine medarbejdere glade og tilfredse. Uden dem kan virksomheden ikke eksistere. En af de ting man skal fokusere på er at have et godt arbejdsmiljø. Det er vigtigt at have et godt arbejdsmiljø, så der er positiv energi på kontoret og medarbejderne kan føle sig trygge.

Invester i en arbejdsmiljøuddannelse

Hvis man gerne vil vide, hvordan man kan gøre arbejdsmiljøet bedre, så skal man investere i en arbejdsmiljøuddannelse. Inden man tager uddannelsen skal man have en APV vurdering. Hvad er APV? kan man spørge sig. APV er en skriftlig arbejdspladsvurdering, hvor alle ansatte er omfattet af kravet om en APV. Der skal derfor tages stilling til de ansattes arbejdsmiljøforhold ved udarbejdelsen af APV?en.

§9 kursus

Når man har lavet en vurdering, kan man tage §9 kursus, hvilket er en arbejdsmiljøuddannelse. Uddannelsen kaldes for § 9 uddannelsen fordi der i denne paragraf i arbejdsmiljøloven står, at man som arbejdsgiver skal sørge for at medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen (AMO) har gennemført den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse af tre dages varighed inden for tre måneder. Hvis man ønsker mere information omkring uddannelsen eller kurset kan man kontakte Arbejdsmiljøgruppen.

Relaterede nyheder

Close