Sport og friluftsliv

God med frisk luft

Her den anden dag sad min kammerat og jeg og snakkede om, at det var ved at være lang tid siden, at vi havde været ude i den friske luft og fiske. Faktisk er jeg ikke engang sikker på, at jeg stadig ved hvor alt mit fiskegrej ligger. Men mens vi sad og snakkede om det, nævnte min kammerat, at han faktisk lige havde være inde på nettet, for at købe noget fiskeudstyr. Han havde nemlig hørt fra en af sine venner om en hjemmeside, hvor de havde udsalg på fiskeudstyr. Og da han godt kunne bruge at opgradere sit fiskegrej en smule, måtte han lige ind og tjekke det ud. Og der havde han faktisk endt med at købe en pænt stor mængde. Normalt køber jeg mit fiskeudstyr hos tafri, og det har jeg egentlig være super glad for. De giver gode priser, hurtigt levering og generel god service. Men da min ven så fortalte om den anden side med det billige fiskeudstyr, synes jeg også lige, at jeg måtte ind og tjekke det ud.

Nu er jeg klar

Inde på hjemmeside fandt jeg noget billig fiskeline. Det vidste jeg med sikkerhed at jeg manglede, så det købte jeg. Det er også noget af det, jeg generelt synes er lidt irriterende at bruge penge på. Så når der er billig fiskeline, så slår jeg til. Så føles det ikke helt så slemt. Jeg købte også nogle andre småting. Og i mellemtiden har jeg også fundet min kasse med alt mit grej. Så nu har min kammerat og jeg aftalt, at vi snart skal ud og prøve vores nye ting af. Min kammerat har nemlig købt en helt ny stang, som han er spændt på at prøve, og det glæder jeg mig da også til.

Relaterede nyheder

Close