Mad og Sundhed

Events om skønhed

Min faster går jævnligt til behandlinger hos en skønhedsklinik, som ligger nede i vores gågade i byen. Det er en rigtig fin skønhedsklinik, som de fleste kender til, da den har fået meget positiv omtale rundt omkring i byen. Min faster fortalte mig sidste gang vi sås til en kop kaffe hjemme ved hende, at hun havde været nede i denne skønhedsklinik og få foretaget en laserbehandling. Denne laserbehandling skulle gøre hendes hud mere jævn over det hele, og derved rette huden ud. Derudover skulle denne laserbehandling være forebyggende imod rynker, og på den måde ville der går flere år, får hun fik rynker som var meget tydelige. Min faster hold sig rigtigt godt, og jeg tror det skyldes hun går meget op i sit udseende og velvære. Hun fortalte om permanent hårfjerning sidst vi var hjemme hos hende og få en kop kaffe.

Konurrencer og events online

Min faster fortalte at det ville være en god ide for mig at få foretaget en permanent hårfjerning, idet jeg var ung og ikke skulle døje med hår på benene hele min ungdom. Hun ved jo at jeg går meget op i, altid at have pæne ben, når jeg er til sport. Jeg spiller nemlig håndbold flere gange om ugen, og kan bedst lide, når mine ben er fine. Derfor har jeg nu besluttet mig for en permanent hårfjerning. Inde på skønhedsklinikens hjemmeside Cos&mo, kan man finde diverse konkurrencer, hvor man kan være heldig at vinde lækre produkter til kroppen. Derudover bliver man informeret om diverse events der er nede i klinikken, som man kan komme med til. Rigtig fin hjemmeside.

Relaterede nyheder

Close