Tøj og mode

En hel ny verden

Jeg har forleden begivet mig ind i en hel ny verden. Nemlig en verden af legetøj. Det skete i forbindelse med, at min veninde har fået en lille pige. Og så er vi jo traditionens tro inviteret til en navngivningsfest, og derfor skal man jo også have en gave med fra http://www.noahogvictoria.dk. Men da jeg ikke selv har nogen børn, og hun faktisk er den første af mine veninder som får et barn, ja så er det altså ikke for meget, jeg ved om legetøj til børn. Men et eller andet skal man jo have med, og derfor tænkte jeg det var en ide, at gå ind i en butik, hvor de har forstand på legetøj til børn. Jeg ved jo f.eks. ikke hvilket slags legetøj passer til hvilke slags aldre. Jeg vil også gerne give et eller andet, som hun bliver glad for nu, men som hun også kan have glæde af senere hen.

børnetøj udsalg til alle størrelser og i alle aldre

Fandt en god gave

Da jeg først kom ind i butikken, blev jeg faktisk overvældet over, hvor meget legetøj de havde. Meget kunne jeg ikke engang regne ud, hvordan man skulle aktivere eller benytte. De så så teknisk ud. Men ekspedienten i butikken var meget sød til at forklare og fortælle om de forskellige ting. Hun anbefalede mig noget der hedder goki legetøj. Det skulle være super godt til børn, og noget som de kan få glæde af i mange år frem. Og det lød jo faktisk lige, som det jeg var ude efter. Så det endte da også med, at jeg investerede i lidt forskelige goki legetøj til den lille prinsesse. Nu er jeg bare spændt på at se, om der er andre, som har fået samme ide som mig. Og ikke mindst til at se, hvad hendes mor siger til mit valg af gave. Jeg synes i hvert fald selv, at den er super god.

Close