Hus og Have

Det er en guldgrube med sådan nogle depotrum

Og her i overskriften mener vi ikke bare for udlejningsfirmaer som https://boxdepotet.dk/, der kan tjene godt på den simple ting, at der er mennesker, der ikke har plads derhjemme til alle deres ting, eller de skal have opmagasineret nogle ting, mens de er midt i en flytning, eller man bare gerne vil have opbevaret noget, som man ikke har lyst til, der skal være derhjemme.
Men der er også andre mennesker, der kan tjene godt på, når der er folk, der glemmer at betale for lejen til deres depotrum af den ene eller anden grund.
Dette sker måske ikke for dette firma, og reglerne er forskellige fra land til lang, men en lejer kan være bortgået, uden firmaet får det at vide, eller også glemmer man at betale de regninger til lokalet af en eller anden grund, og så står firmaet jo med et rum, som der skal tømmes, for de tjener jo ikke noget på, at en kunde agerer gratist af den ene eller anden grund.

Der kan gemme sig en masse spændende i disse depotrum

Man ser nemlig nogle steder, at enten firmaet eller et udliciteret sted sørger for at rømme sådan et lokale for firmaet, for så slipper de selv for at gøre det, og det kan blive billigere at få andre til at gøre det, end man skal gøre det selv.
Det firma, som der så gør det, kan gøre det for at sælge de ting videre, hvis loven tillader det, fra det tømte depotrum, eller man kan lave en auktion over det for folk, der bil byde på indholdet af rummet, men hvor de så skal købe hele rummet, da det er nemmere at sælge det hele samlet end enkeltdele. Nogle gange må man så gennemgå rummet, mens man andre gange ikke må.
Det er der faktisk lavet hele TV-udsendelser om, som der er mange seere til, for man ved aldrig, hvad de karismatiske deltagere ender med at finde, når de gennemgår mange forskellige depotrum for diverse firmaer verden over.

Relaterede nyheder

Close