Industri og Erhverv

Byggepladshegn har fordele til kulturelle begivenheder

Når der er afspærret i gaderne, fordi cyklerne eller løberne suser forbi menneskemængden, så er det byggehegnsmoduler, der er skiller publikum fra sportsfolkene. Det samme gælder ved koncerter og vejarbejde. Byggepladshegn har deres berettigelse på byggepladser, selvfølgeligt, men de lette moduler kan med fordel bruges til andre ting.

Hold tyvene ude

De fleste byggepladser er klar over, at det er nødvendigt at holde de langfingrede fra værdierne på byggepladsen. Når arbejdet står på, vil der som regel være mange ting af stor værdi på det sorte marked. Det gælder alt fra mursten til værktøj og maskiner på hjul. Robin Hood er ikke kun en tegneseriefigur, men til gengæld er det ikke de rige, som denne langfingrede figur vil berige. Det er den langfingrede selv.

Mange års erfaring

Hos har de mere end 25 års erfaring med indhegning og byggepladshegn. Er man entreprenør og har brug for et byggehegn, så er der hos Byggehegn.dk fokus på dette ene produkt. Byggehegn er en del af PIThegn, der sælger mange typer hegn. PIThegn sælger udover byggepladshegn også hegn til dyrefold og boligen.

Byggepladshegn er baseret på flytbare hegnsmoduler, der er så lette, at de er nemme at flytte for en enkelt person. Samtidig er de så stabile, at de klarer det danske og ofte blæsende vejr. Modulhegnene kan kombineres med låger og porte. Da modulhegnene er lavet i god kvalitet, der kan holde i mange år, kan det ofte ikke betale sig at leje dem. Hegnsmodulerne kan holde fra byggeplads til byggeplads.

Varige løsninger

Hos PIThegn sælger de desuden stationære hegnsløsninger. PIThegn bygger også gerne videre på en gammel løsning eller renovere denne. Der er så megen viden at hente hos denne hegnsleverandør, der også monterer og servicerer alle typer hegn.

Relaterede nyheder

Close