Elektronik

Alternativ til røg

I disse sundhedstider er der rigtig meget fokus på, at man skal leve et sundt liv, uden for meget dårlige mad, med en masse motion, og så er de jo især efter folk der ryger. Og det har selvfølgelig også haft en indvirkning på mig. Og nu har jeg altså besluttet mig for, at jeg skal stoppe med at ryge. Mit alternativ skal være en el smøg. Egentlig har jeg besluttet mig for, at prøve lykken med en el smøg, fordi en af mine bedste kammerater ryger på e cigaret, og det er gået rigtig godt for ham. Jeg har nogle gange prøvet hans el smøg, og jeg tror sagtens jeg kunne vænne mig til, at gå og ryge på sådan en i stedet for. Nogle synes det ser dumt ud, at gå og ryge på sådan en e cigaret, men det synes jeg ikke. Jeg synes tværtimod, at det viser, at man har taget stilling.

Investeringer

Men nu skal jeg jo først lige ud, og have købt mig en e cigaret. Selvom det er lidt af en investering, er det jo kun engangs i forhold til hvis man skulle købe en pakke cigaretter. Jeg har regnet frem til, at efter fem dage, vil jeg allerede begynde at spare penge på, at være skiftet over til det, i stedet for at ryge på almindelige cigaretter. Noget andet jeg også skal have købt, er det e væske man skal bruge til den. Jeg ved ikke lige helt hvad det der e væske er, eller hvordan det fungerer i cigaretten. Men sådan noget skal man jo også bruge, så det skal jeg også have købt. Men med alt det i hus, burde jeg også været rustet på og klar til at gå i gang med projekt stop med at ryge.

Relaterede nyheder

Close